Sök

Språk

Låna elcykel på Bara bibliotek

Låna elcykel på Bara bibliotek

Nu är du välkommen att låna elcykel hos oss på Bara bibliotek!

Fullbokat! Intresset har varit stort och nu är alla tider redan uppbokade. När provperioden är slut här i Bara så kommer cyklarna flytta tillbaks till Svedala och de kan fortsätta lånas ut där via Kundservice.

Mellan den 23 april och den 11 juni 2020 har du möjlighet att låna en elcykel på biblioteket för att upptäcka fördelarna och eventuellt senare själv investera i en egen elcykel.

Testa ett effektivt och roligt transportmedel som vi hoppas kan inspirera dig till att prova cykelvägen mellan Bara och Klågerup eller kanske prova bilfri arbetspendling.

Elcykeln är av märket Crescent, med ställbar sadel och cykelkorg. Du ordnar själv med cykelhjälm.

Så här lånar du elcykel:

  1. Du måste ha fyllt 18 år
  2. Boka elcykeln på Bara bibliotek på telefon 040 – 626 89 70 eller via mejl biblioteket.bara@svedala.se.
  3. Elcykeln hämtar du ut torsdagar mellan 15.00 – 18.00 på biblioteket, Torggatan 24 B
  4. Du återlämnar elcykeln följande måndag mellan 15.00 – 18.00, vilket innebär en lånetid på 4 dagar.
  5. Kontakta Bara bibliotek om det skulle uppstå problem med elcykeln, om du upptäcker fel eller om du har frågor under låneperioden.
  6. Vi tar ut en depositionsavgift på 500 kr. Du betalar avgiften med kort när du hämtar cykeln på biblioteket. Vi återbetalar pengarna när du lämnar tillbaka cykeln i samma skick som när du hämtade ut den. För onormalt slitage och ovarsamhet, detta gäller dock inte vid punktering, återbetalas inte depositionsavgiften.
  7. Du ska förvara elcykeln inlåst nattetid. Du får skriva på ett avtal innan du lånar cykeln. Glöm inte att visa legitimation.