Sök

Språk

Ny hemsida

Ny hemsida

Sök i katalogen, skaffa lånekort och se vad som är på gång på biblioteken. Nu hittar du allt på samma plats.

Här på Biblioteken i Svedalas nya hemsida hittar du öppettider, kontaktuppgifter och information om bibliotekens olika tjänster. Du kan bläddra bland bibliotekens kommande evenemang och läsa om vad som är på gång på de olika biblioteken. Du kan också söka efter böcker, tidskrifter och filmer direkt i vår katalog. 

Biblioteken i Svedala ska vara lätta att besöka även hemifrån - eller var du än befinner dig i världen. Du behöver inte längre gå till det fysiska biblioteket för att låna om, reservera eller fjärrlåna. Funktionerna finns samlade under Mina sidor som du hittar i det övre, högra hörnet. Du loggar in med ditt lånekortsnummer eller personnummer och din PIN-kod. Här finns flera nyheter, som att du numera kan välja att spara din lånehistorik.

Genom den nya hemsidan blir det också lättare att få information om vad som är på gång på biblioteken. Under Evenemang hittar du hela säsongens utbud av arrangemang. 

Under Så funkar det hittar du svar på alla frågor som du kan tänkas ha om biblioteken. Vad kostar det att kopiera? Hur gör jag för att låna en e-bok? Vad betyder det att ett bibliotek är meröppet? Här har vi samlat all information som du kan tänkas behövas.

Hittar du inte rätt på hemsidan eller har synpunkter? Kontakta bibliotekspersonalen!

Du har alltså hittat till ditt nya digitala bibliotek. Hoppas att du tycker om vår nya hemsida. Välkommen!