Sök

Språk

Biblioteksklubb och bokcirklar för barn och unga

Biblioteksklubben

Biblioteksklubben är tillbaka! Nu kör vi igen, fast online. Är du 9-12 år och vill vara med och prata böcker, få tips om nyheter och träffa nya kompisar? Vi ses en gång i månaden och första tillfället är 15/2 för dig i Bara och 16/2 för dig i Svedala. Anmäl dig via mejl till ditt bibliotek så ses vi digitalt! Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling för att delta. 

Bokcirkel

En bokcirkel är perfekt för dig som gillar böcker och gärna skulle vilja prata om dem tillsammans med andra som läst samma bok som du! Precis som med biblioteksklubben så ses vi digitalt. Om du är 9-12 år så kommer vi läsa “Väktarinnan” av Åsa Rosén med träff den 29/3. Anmäl dig senast den 11 mars om du vill få boken av oss eller senast den 22 mars om du läser den som e-bok. Ring 040-6268970 eller maila biblioteket.bara@svedala.se

Du som är 13-18 år så kan du vara med i bokcirkeln som börjar med att läsa “Mizeria” som är skriven av Melody Farshin. Träffarna sker 9/3, 6/4, 4/5 och 1/6. Det går bra att vara med både enstaka tillfällen och alla gånger. Anmäl dig genom att skicka ett sms till Anna på 0709-47 83 20 eller maila anna.lundqvistnilson@svedala.se.

Mer information om varje bok hittar du i evenemangskalendern!

 

Obs! Vi har också bokfika och bokcirklar för vuxna. Titta i vår evenemangskalender för mer information.

 

  Ett bokomslag med en flicka i ett vintrigt landskap omgiven av vargar med texten "Väktarinnan".   Ett lila bokomslag med texten "Mizeria" och ett foto av en hög husfasad, på taket sitter två personer.

Laddar