Search the catalogue

Language

Vårens program på biblioteken i Svedala

Vårens program på biblioteken i Svedala

År 2020 är här! Än känns våren långt borta, men ett säkert vårtecken är bibliotekets vårprogram. Här lyfter vi några höjdpunkter! 

Den som är van att besöka biblioteken i Svedala känner igen många av vårens programpunkter. Vi fortsätter bokfika, biblioteksklubba, ha sagostunder och språkcaféer. Även i vår kan du lösa Melodikrysset på utvalda lördagsförmiddagar på biblioteket i Bara. Vi får också besök av gamla bekanta som sagofén Isadora och rytmikpedagogen Karin Holmström. 

En nyhet för våren är Skapartisdagar på Klågerups bibliotek! Varje gång får du prova nya material. Skapartisdagarna är öppna för både barn och vuxna. Första träffen är klockan 15.00 den 21 januari, när vi provar att skapa i trolldeg!

En av höstens stora bokhändelser var när skånesonen Patrik Svensson vann Augustpriset med sin bok ”Ålevangeliet – berättelsen om världens mest gåtfulla fisk”. Vi är stolta att bjuda in honom till ett författarbesök på Svedala bibliotek, onsdagen 11/3 klockan 19.00! Andra författare som besöker biblioteken under våren är den populära deckarförfattaren Set Mattsson, den mångsidiga barnboksförfattaren Ebba Berg och serietecknaren Ylva Oknelid. 

Alla vårens evenemang hittar du här på hemsidan, under fliken evenemang. Om du vill ha ett pappersprogram hämtar du det på något av biblioteken. 

Oavsett om du vill göra din egen käpphäst, lära dig mer om återbruk, se en film eller byta kläder, så är du mer än välkommen till biblioteken i Svedala i vår!