Search the catalogue

Language

Boken kommer

Om du inte kan komma till biblioteket, kan biblioteket komma till dig. En gratis service för dig som har rörelsehinder eller en långvarig sjukdom.
More about Boken kommer

Databaser

Via biblioteken når du olika databaser där du kan söka information om författare eller hitta artiklar och stipendier.
More about Databaser

Datorer och internet

På biblioteken har vi trådlöst internet och publika datorer som du gärna får låna. Du kan också få hjälp med datorhandledning.
More about Datorer och internet

E-böcker och e-ljudböcker

Genom biblioteken i Svedala kan du låna böcker i elektroniskt format, som du kan lyssna på eller läsa på din läs- eller surfplatta, mobil eller dator.
More about E-böcker och e-ljudböcker

Fjärrlån

Letar du efter en bok som inte finns hos biblioteken i Svedala kommun? Då kan du låna in den från bibliotek utanför kommunen. Det kallas fjärrlån och du kan göra en ansökan här på hemsidan.
More about Fjärrlån

Låneregler

Lånetiden är i regel 28 dagar. Några undantag är lånetiden för tidskrifter på 14 dagar, samt lånetiden för film på 7 dagar.
More about Låneregler

Meröppet

Biblioteken i Bara och Klågerup är meröppna bibliotek. Det innebär att du kan besöka biblioteket, även när det inte är personal på plats, alla dagar mellan kl. 07.00-21.00.
More about Meröppet

Mina sidor

Mina sidor är dina personliga sidor på biblioteken i Svedalas hemsida (som du befinner dig på just nu). Du hittar inloggningen till Mina sidor i det övre, högra hörnet på hemsidan.
More about Mina sidor

Skaffa lånekort

Du behöver ett lånekort för att låna hem böcker och annat material från biblioteken. Att skaffa lånekort är gratis.
More about Skaffa lånekort

Släktforskning

Arkiv Digital webb, Emigranten populär och Riksarkivets digitala forskarsal är några av databaserna för släktforskning som du får tillgång till genom biblioteken i Svedala.
More about Släktforskning

Så hanterar vi personuppgifter

När du skaffar ett lånekort åt dig själv eller ditt barn, ingår du ett avtal och samtycker till att personuppgifterna sparas i vårt datasystem. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.
More about Så hanterar vi personuppgifter

Talböcker

Talböcker är inlästa böcker som är till för dig som har en läsnedsättning. Genom biblioteken i Svedala kan du låna både fysiska och digitala talböcker.
More about Talböcker

Utskrifter, kopiering, scanning

På biblioteken kan du få hjälp med kopiering, scanning och utskrifter.
More about Utskrifter, kopiering, scanning