Stängt på Bara bibliotek 16-29 oktober

Mellan den 16 och 29 oktober är det stängt på biblioteket i Bara, även för dig som använder tjänsten meröppet.

Under den här tiden kommer vi att övergå till ett nytt klassifikationssystem och personalen märker om alla böcker. Måndagen den 30 oktober återgår vi till vanliga öppettider, välkommen tillbaka då!

 

Vad händer på biblioteket den 16-29 oktober?

Personalen märker om alla böcker och omorganiserar på hyllorna.

Varför det?

Vi går från det svenska klassifikationssystemet SAB där böcker märks med koder i bokstäver, till det internationella systemet Dewey, där böcker märks med koder i siffror.

Hur påverkar det mig som besökare? Kan jag ändå lämna och låna böcker?

Du kan tyvärr inte låna eller reservera böcker under den här tiden, men du kan återlämna böcker i vårt bokinkast vid entrén. Du är välkommen att besöka biblioteken i Klågerup och Svedala för att göra andra biblioteksärenden och komma i kontakt med personal.

Jag är meröppet-låntagare och kommer väl in ändå?

Nej, tyvärr, biblioteket är helt stängt under perioden 16-29 oktober, men du kan besöka biblioteken i Klågerup och Svedala som håller meröppet.

Om jag behöver låna om min bok, hur gör jag då?

Det kan du göra på vår hemsida bibliotek.svedala.se under fliken mina sidor. Du kan också mejla oss på bibliotket.klagerup@svedala.se, så hjälper vi dig att låna om.

När öppnar biblioteket igen?

Måndagen den 30 oktober är arbetet klart och Bara bibliotek håller öppet som vanligt igen, med meröppet från kl 06:00. Välkommen tillbaka då!