Biblioteken i Svedala och Covid-19

Folkbiblioteken i Svedala kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller öppna som vanligt, men samtliga arrangemang är inställda tillsvidare.

Folkhälsomyndigheten uppmanar människor med symtom, även milda, att undvika sociala kontakter för att inte smitta andra. Vi ber dig därför att stanna hemma även om du känner dig lindrigt sjuk.

Behöver du förlänga dina lån kan du göra det genom att logga in på bibliotekets hemsida. Du är också välkommen att kontakta ditt närmsta bibliotek via telefon eller e-post.

Du kan inte inte längre återlämna böcker du lånat utanför Svedala kommun hos oss. De ska återlämnas där de lånades ut. Fjärrlån begränsas till ett per person. Anledningen till detta är att Regions Skånes boktransporter ställs in på grund av personalbrist.

Svedala kommun följer händelseutvecklingen gällande Covid-19 och uppdaterar informationen löpande.

Svedala kommun